כללית: מרפאת בריאות הנפש בקלנסווה מתרחבת ועוברת למשכן חדש -למרכז אבו ראמי סנטר
מרפאת בריאות הנפש למבוגרים של כללית מתרחבת עם צוות רב מקצועי ומקום חדש, ותיתן מענה משופר למטופלים בעיר והסביבה
מרפאת בריאות הנפש למבוגרים של כללית בקלאנסווה, במחוז שרון שומרון, בניהולו של ד"ר מחמוד נאסר, הפועלת מזה מספר שנים – עברה בימים אלה למשכנה החדש במרכז אבו ראמי סנטר, ומתרחבת עם הצטרפות שתי אחיות, עובדת סוציאלית ורופא נוסף.
המרפאה מעניקה כיום מענה לכ־500 מטופלים, והמעבר למבנה החדש יאפשר שיפור משמעותי באיכות השירות והרחבתו עבור תושבי קלאנסווה והיישובים הסמוכים. השירות ניתן תוך הנגשה תרבותית ושפתית, ובהתאמה לצרכים ההולכים וגדלים של החברה הערבית בתחום בריאות הנפש.
ד"ר מחמוד נאסר, מנהל המרפאה, אומר:
"אנחנו רואים מקרוב את העלייה בביקוש לשירותי בריאות הנפש בקהילה. המעבר למקום חדש והצטרפות אנשי מקצוע נוספים מאפשרים לנו לתת טיפול מקיף, רציף ומכבד – קרוב לבית ובשפה של המטופלים. המטרה שלנו היא להנגיש טיפול איכותי ולחזק את תחושת הביטחון של המטופלים ובני משפחותיהם."
גם הפסיכיאטר המחוזי, ד"ר יניב ספינזי,מדגיש את חשיבות המהלך:
"הרחבת המרפאה בקלאנסווה היא צעד משמעותי בצמצום פערים ובהנגשת שירותי בריאות הנפש בפריפריה החברתית. חיזוק הצוות הרב־מקצועי מאפשר התערבות מוקדמת, ליווי מתמשך וטיפול מותאם תרבותית – מרכיבים חיוניים לשיפור בריאות הנפש בקהילה."
זימון תורים ופנייה למרפאה: דרך רופא המשפחה במרפאה הראשונית












































































































