אמריקה? עולם הקולינריה הביתית בישראל התקדם והפך מקצועי. גם בגלל תכניות האוכל

אוהבים בשר? אתם מהמעשנים או מהמגרילים? על קבוצת הטרייגריסטים כבר שמעתם? כל הפרטים בכתבה

משהו מעניין קורה בשנים האחרונות בעולם הקולינריה הביתית. האדם הפשוט שאוכל בבית כבר לא מסתפק בבשר בתנור או בגריל קטן עם גחלים, עולם האוכל הביתי התקדם והפך מקצועי, אולי בעקבות תכניות הבישול הרבות ואולי בגלל ההיצע הרחב בתחום הגרילים והמעשנות. עם התפתחות עולם הדיגיטל, קמו כעת אף קבוצות ווטסאפ ורשתות חברתיות של רוכשי מעשנות מהחברה המובילה בתחום, טרייגר, בה אלפי החברים מחליפים רשמים ומתכונים ביניהם.

מי שאוהב את עולם הבשר, הגרילים והמעשנות יכול להצהיר בפה מלא על הטעם מדהים לאחר עישון של אש עצים אמיתי במעשנות של טרייגר, בנוחות של לחיצה על כפתור. מעישון ארוך של בשרים ועד לגריל קצר בטעם אוטנטי של אש עצים – כל אחד יכול לשדרג את החוויה הקולינארית עם טרייגר. מתחברים לאפליקציה, שולחים מתכון לטרייגר וזהו. אה, צריך להוסיף גם בשר.

עולם הקולינריה הביתית התקדם. טרייגר. צילום טרייגרעולם הקולינריה הביתית התקדם. טרייגר. צילום טרייגר
עולם הקולינריה הביתית התקדם. טרייגר. צילום טרייגרעולם הקולינריה הביתית התקדם. טרייגר. צילום טרייגר

כתיבת תגובה

Back to top button
נגישות
Close
Close