צרכנות

רגע.. לפני ראש השנה מתכון – סיגר תפוחים ואגוזים

באדיבות: חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא

6 מנות – מנה = מנת פחמימה + מנת שומן

מצרכים:

  • 6 עלי סיגר
  • 2 תפוחים
  • 4 כפיות דבש
  • 9 אגוזי מלך קצוצים
  • 2 כפיות קינמון

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל־180 מעלות.
    מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות קטנות. מכניסים לסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה עד שהם מתחילים להתרכך. מוסיפים את הדבש, האגוזים והקינמון. מבשלים עוד כחמש דקות ומצננים.
  2. פורסים את עלה הסיגר על משטח ישר, מניחים 1/6 מהכמות של המילוי ומגלגלים. חוזרים על הפעולה עם חמשת העלים הנוספים.
  3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומרססים את עלי הסיגר המגולגלים במעט ספריי שמן.
  4. אופים בחום בינוני למשך כ־20 דקות או עד שהסיגרים מזהיבים.

[addtoany]
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

Back to top button
נגישות