במרכז לבנייה ועיצוב הבית והגן- בטר מבשלים ערב מעושן בסדנת בשרים אותה מעביר אלוף הבשרים אושרי טוויג, בעל קייטרינג קרניבורי אמיתי
אנשים שואלים איך עושים את זה? איך זה יוצא כל כך טעים? כמה זמן זה היה בעישון? איזה נתח זה ? בערב סדנת הבשרים ניתן יהיה גם ללמוד וגם לאכול...
המרכז לבנייה ועיצוב הבית והגן- בטר מבשלים לכם ערב מעושן בסדנת הבשרים שלהם שמיועדת ל-25 אנשים בערב כיפי של טעימות ממבחר בשרים במעשנה, בירות, צחוקים ואוירה טובה, כשמי שמדריך את הערב הוא אלוף הבשרים אושרי טוויג בעל קייטרינג קרניבורי אמיתי!
*בנוסף תועבר סדנא קלילה ומעניינת איך לעשות בשר טוב במעשנה בבית ובכל מקום.
*הסדנה תתקיים בתאריך 13.8.20 בשעה 19:30. הרשמה לסדנה- בתשלום מראש עבור כל הערב 350 ש"ח לאדם.
*הסדנה תתקיים לפי ההנחיות של משרד הבריאות במידה והסדנה תבוטל הכסף יוחזר במלאו.
מה בתפריט?
סלטים
סלט כרוב, חמוציות ושומשום קלוי | סלט מעושן עם עגבניות בצלים ופלפל חריף | חצילים במעשנה עם טחינה | תפו״א במעשנה.
ככה פותחים את הערב
עראייס השף | פסטרמה הודיה מעושנת עם ברביקיו
מנה שנייה
פיקניה מעושנת ומפולפלת עם שום קונפי | חזה אווז מעושן מתובל במלח פלפל ובצל מקורמל.
המסמר של הערב
בריסקט סטייל טקסס עם צ'ימצ'ורי | אסאדו ותפוחי אדמה מעושנים.