מחסור במתנדבים מאיים על פעילות הקיץ: בית הגלגלים בהרצליה יוצא בקריאה דחופה לציבור – "אסור להשאיר אף חניך מאחור"
נכון להיום חסרים כ-20 מתנדבים ומתגברים לפעילויות הקיץ הקרובות ב"בית הגלגלים" בהרצליה - מחסור שעלול להשפיע ישירות על היכולת לקיים את כלל קבוצות הפעילות במתכונת מלאה

הבית ההרצלייני של עמותת בית הגלגלים יוצא בימים אלו בקריאה דחופה לציבור מאזור השרון: הצטרפו למערך המתנדבים המסור, וקחו חלק בעשייה חינוכית חברתית משנה חיים עבור בני נוער וצעירים עם מוגבלות פיזית.
נכון להיום חסרים כ-20 מתנדבים ומתגברים לפעילויות הקיץ הקרובות, מחסור שעלול להשפיע ישירות על היכולת לקיים את כלל קבוצות הפעילות במתכונת מלאה, שבה לכל חניך נדרש מענה אישי וליווי צמוד.
בית הגלגלים מפעיל מסגרת רציפה לילדים, בני נוער וצעירים מגיל 9 ועד לבגרות, המעניקה מרחב בטוח להתפתחות אישית, רכישת עצמאות, חיזוק מיומנויות חברתיות והשתתפות פעילה בחברה. פעילות הארגון מתקיימת באמצעות צוות מקצועי לצד מערך רחב של מתנדבים, המהווים את ליבת העשייה.
הייחוד של בית הגלגלים טמון במפגש האנושי שהוא יוצר: קהילה משותפת של חניכים ומתנדבים מכל חלקי החברה הישראלית, דתיים וחילונים, יהודים וערבים, סטודנטים ואנשי מקצוע, הפועלים יחד מתוך שוויון, שותפות ותחושת שליחות.
כ־450 מתנדבים פעילים מגיעים מדי שנה למרכזי הארגון ברחבי הארץ, ומשקיעים יחד כ־160,000 שעות התנדבות שנתיות, שעות שמתרגמות למפגש אנושי עמוק, לצמיחה אישית ולחוסן חברתי.
*מנהלת הבית ההרצלייני של בית הגלגלים קרן גולני*: "מאחורי כל מתנדב יש חניך שמקבל הזדמנות לצאת מהבית, ליצור חברויות, להתחזק ולהרגיש שהוא חלק אמיתי מהחברה. אנחנו מחפשים אנשים עם לב גדול שיצטרפו אלינו עכשיו, כי מבחינתנו אין דבר כזה לוותר על פעילות, ואין דבר כזה לוותר על חניך. כל מתנדב שמגיע מאפשר לעוד צעיר לפרוץ גבולות ולהאמין בעצמו. ביחד נוכל להמשיך לפתוח דלתות, ליצור הזדמנויות, ובעיקר להבטיח שאף חניך לא יישאר בלי המענה, החוויה והליווי שהוא כל כך זקוק להם".
בבית הגלגלים מדגישים כי ההתנדבות אינה דורשת ניסיון קודם, אלא בעיקר לב פתוח, אחריות ויכולת להתחייב למסגרת פעילות קבועה. ההכשרה ניתנת במקום, בליווי צמוד של צוות מקצועי.
להצטרפות ניתן ליצור קשר במספר: 052-8384666































































































