ניוזים חמיםרמלה

רעידת אדמה פוליטית ברמלה: סיעת לביא מתפצלת, אמיר טל ועורך הדין אדי מרדכייב מצטרפים לקואליציה של ראש העיר מיכאל וידל

דרמה במועצת העיר רמלה: עם השבעתו של חבר המועצה הטרי אמיר טל, הודיעו טל ועורך הדין אדי מרדכייב על פרישה מסיעת לביא והצטרפות מיידית לקואליציה של ראש העיר מיכאל וידל. מהלך זה משנה את מאזן הכוחות במועצה ומסמן תפנית פוליטית משמעותית בעיר

הפיצול מסיים בפועל את המבנה של אופוזיציה מאוחדת בעיר, ומעניק לקואליציה חיזוק פוליטי ותפעולי משמעותי. במסגרת ההסכמות הקואליציוניות קיבלו השניים מינויים ואחריות על תיקים מרכזיים: אמיר טל יהיה אחראי על תיק הקליטה וישמש כממלא מקום יושב ראש קרן רמלה, ועורך הדין אדי מרדכייב יהיה אחראי על תיק התרבות, יושב ראש ועדת תרבות והממונה על תחום הביטחון הקהילתי.

אמיר טל משמש כיום כמנהל מטה מפלגת ישראל ביתנו, בראשות חבר הכנסת אביגדור ליברמן, ונחשב לאחד האנשים הבולטים במפלגה בזירה המוניציפלית. כניסתו למועצת העיר והמהלך הפוליטי שביצע מחזקים את הנוכחות של ישראל ביתנו ברמלה.

אמיר טל מסר:
“אני גאה לייצג את מפלגת ישראל ביתנו. בחרנו להיכנס לקואליציה מתוך אחריות ורצון להשפיע מבפנים, במיוחד בתקופה הזו. המטרה שלי היא לחזק את הקהילות בעיר ולייצר הזדמנויות אמיתיות לכל תושב.”

עורך הדין אדי מרדכייב הוסיף: “אנחנו פועלים מתוך מחויבות לציבור. המציאות מחייבת קבלת החלטות אחראיות כדי לחזק את היציבות והביטחון בעיר.”

המהלך זכה לתמיכת יושב ראש ישראל ביתנו, חבר הכנסת אביגדור ליברמן, שכתב:
“אני מברך את אמיר טל על כניסתו לאחריות הציבורית ברמלה. אמיר הוא איש עשייה, ואני בטוח שיפעל לחיזוק הקהילות והעיר.”

הפיצול בסיעת לביא והצטרפות חבריה לקואליציה מסמנים שינוי משמעותי בזירה הפוליטית המקומית, כאשר ישראל ביתנו הופכת לשחקן מרכזי בניהול העיר.

ramleisrael beyteno
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות