רוני סטולור נבחר למנהל בית הספר השש-שנתי "קמפוס הייטק היי" בחולון
עיריית חולון מודיעה כי ועדת המכרזים בחרה ברוני סטולור לתפקיד מנהל בית הספר השש-שנתי "קמפוס הייטק היי". המינוי אושר לאחר הליך מקצועי ובהתאם להמלצת ועדת הבחינה של משרד החינוך ועיריית חולון
סטולור מביא עמו ניסיון עשיר במערכת החינוך, בניהול מוסדות חינוך, בהובלת צוותים חינוכיים ובהטמעת תהליכי חדשנות ופדגוגיה מתקדמת. לאורך השנים הוביל מהלכים משמעותיים בתחומי המצוינות, החדשנות, הלמידה הערכית והאקלים הבית-ספרי.
ראש עיריית חולון, שי קינן:
"מערכת החינוך היא לב העשייה העירונית שלנו, ואנו ממשיכים להשקיע בהון האנושי הטוב ביותר. אני מברך את רוני סטולור עם בחירתו ומאחל לו הצלחה רבה בתפקיד. אין לי ספק כי ניסיונו, יכולותיו והחזון החינוכי שהוא מביא עמו יתרמו להמשך קידומו של קמפוס הייטק היי ולהצלחת תלמידות ותלמידי בית הספר."
עיריית חולון מאחלת לרוני סטולור הצלחה רבה בתפקידו החדש ובטוחה כי ימשיך להוביל את קמפוס הייטק היי למצוינות חינוכית, ערכית ופדגוגית, לטובת תלמידי העיר וצוותי החינוך.





































































































