לא רק לילדים וגמלאים: המתנ"ס ביהוד-מונוסון פותח שנה עם חוגים חדשים לכל אחד ואחת מפעילויות ספורטיביות ועד שיעורי נגינה לכל גיל
מתנ"ס יהוד - מונוסון פותח שנה חדשה עם עשרות חוגים המתאימים לכל גיל משיעורי נגינה למבוגרים ששכחו איך פורטים על גיטרה ועד אימוני כושר ופעילויות ספורט. תבואו למצוא את הפעילות שתביא אתכם לצאת מהשגרה

כשחושבים על המתנ"ס העירוני, בדרך כלל ישר קופצות לראש תמונות של חוגי ילדים או פעילויות לגמלאים. אבל האמת היא, שאם אתם בגילאי 20 ומעלה וחיפשתם דרך לשבור את השגרה, לצאת קצת מהבית או סתם לפתח תחביב חדש, המתנ"ס ביהוד-מונוסון הוא המקום המושלם.
חיי היום-יום יכולים להיות שוחקים. העבודה, סידורים, מסכים – לפעמים נדמה שאין זמן פנוי לנשום. אבל השנה, לפי צוות המתנ"ס, הם השקיעו והכינו עשרות חוגים ופעילויות מגוונות שמתאימות במיוחד לצעירים ברוחם.
לאן נעלם הגיטריסט שבי?
זוכרים את השנים שבהן ניגנתם על גיטרה, תופים או חלילית? אם התשובה היא "בטח, אי שם במחסן", יש למתנ"ס חדשות טובות עבורכם המתנ"ס פתח בית ספר למוזיקה שנועד במיוחד עבור מבוגרים שרוצים לחזור לתחביב ישן או ללמוד משהו חדש. תוכלו ללמוד תופים, גיטרה ואורגנית, ואפילו להצטרף לאנסמבל נגינה בצוותא שבו נפגשים פעם בשבוע כדי לנגן יחד. זו ההזדמנות להגשים חלום ישן, ומי יודע, אולי תהפכו לכוכבי הרוק הבאים של יהוד-מונוסון.
שומרים על כושר, ועל שפיות
אם אתם מחפשים קצת אדרנלין, המתנ"ס מציע מגוון רחב של פעילויות ספורטיביות בחדר הכושר ובאולמות הייעודיים. יש הכל מהכל: כדורסל קהילתי, כדורעף, בדמינטון, ואפילו שיעורי זומבה ואקרובטיקה אווירית לאימהות. וכן, יש גם רולרבליידס וטניס שולחן – הזדמנות מעולה לשחזר את ימי הזוהר שלכם מהתיכון.
שחקנים, רקדנים ואמנים – זה הזמן שלכם!
לכל מי שחולם על במות, אורות וזרקורים, המתנ"ס מציע חוגים באמנויות הבמה. תוכלו להשתתף בחוג משחק מול מצלמה בהנחיית הבמאי ציון אשכנזי, להתנסות בתיאטרון אימפרוביזציה עם לירון לובל, או להצטרף לאנסמבל תיאטרון שיעלה הפקות לאורך השנה עם הבמאית רקפת בנימין. זה הזמן לחשוף את הכישרון החבוי ולזכות במחיאות כפיים מהקהל.
אז למה דווקא במתנ"ס
"כי המתנ"ס הוא לא רק חוג – הוא בית", מסבירים במתנ"ס יהוד – מונוסון. "זה מקום שבו תוכלו לשמור על כושר, לפתח תחביבים ולשבור את השגרה. וכמו שמעידים מאות המשתתפים שלנו, זה בעיקר מקום שבו תכירו חברים חדשים ותצטרפו לקהילה תוססת ומגובשת שממשיכה להיפגש גם מחוץ לחוגים".
צילום: סטודיו ישראל









































































































