ניוזים חמיםחדשותחיפה

פועל נפל מגובה בחיפה – מצבו קשה

צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו סיוע רפואי לפועל (כבן 50) שנפל מגובה ברחוב יהורם גאון בחיפה.

צפון - 83

שרי ישראלי וליאור פדידה חובשי איחוד הצלה מסרו: "נמסר לנו בזירה כי הוא נפל מגובה תוך כדי עבודתו באתר בניה. הענקנו לו סיוע רפואי ראשוני בזירה ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים רמב"ם במצב קשה – מורדם ומונשם".

בשעה 12:35 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב כרמל על פועל שנפל מגובה של כ-3 מטר במהלך עבודתו ברחוב יהורם גאון בחיפה. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח רמב"ם, גבר כבן 50 במצב קשה, עם חבלת ראש.

פראמדיק מד"א אנס אבו אל היגא, סיפר:

"הגענו למקום והובילו אותנו אל הפועל שנפל מגובה, תוך כדי פעולות החילוץ הענקנו לו טיפול רפואי שכלל עצירת דימומים, הרדמה והנשמה ולאחר שחולץ פינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה".

עדכון מארוע החילוץ בחיפה

בהמשך לדיווח הראשוני על חילוץ הפועל ברחוב יהורם גאון שבחיפה, עדכון של סגן מפקד תחנת חיפה, סגן טפסר כפיר ג'נח:

"הגענו לאתר בניה וזיהינו פועל שנפל מגובה מוערך של ארבעה מטרים, הפועל נפגע בצורה קשה והיה מחוסר הכרה.
לוחמי האש מתחנת חיפה יחד עם צוות של היחידה לחילוצים מיוחדים מתחנת קריות פעלו לחילוצו באלונקה יעודית על מערכת חבלים עד שהעלו אותו למפלס הכביש ומשם לפינוי לבית חולים כשמצבו מוגדר קשה."

 

 

 

צפון - 87
rescue worker haifaצילום: כבאות והצלה לישראל
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות