ניוזים חמיםחדשות

רמ"ח הגנה מאש של מחוז חוף בכבאות והצלה לישראל, טפסר משנה מאיה קסקי, קיימה פגישת עבודה והיכרות עם נציגים ממרחב צפון של התאחדות התעשיינים

בפגישה שנערכה במטה מחוז חוף נטלו חלק: רב רשף עמירם קריספל רמ"ד מב"ת מחוז חוף, שקד גולדמן מנהל מרחב צפון בהתאחדות התעשיינים, איימן הרייש מנהל לקוחות למגזר הערבי ומאיה בן יוסף מנהלת לקוחות במרחב

צפון - 83

התאחדות התעשיינים בישראל – מרחב צפון הינו שלוחה צפונית של התאחדות התעשיינים בישראל. במרחב צפון (שגבולותיו מקבילים למחוז צפון ומחוז חיפה) חברים קרוב ל – 700 מפעלים וחברות מהתעשייה, המעסיקים כשליש מכוח התעשייה הישראלי. מפעלים אלה משתייכים ליותר מ – 70 רשויות מוניציפאליות ו – 30 אזורי תעשייה בשטח שבין חדרה לקריית שמונה, נהריה ורמת הגולן.

במהלך הפגישה דנו המשתתפים על יחסי הגומלין והידוק שיתוף הפעולה בין התאחדות התעשיינים ומחוז חוף בכל הקשור לתחום הרגולציה והדרישות לאישורי בטיחות של מערך הכבאות.

בשבוע החולף תוכנן להתקיים כנס מקצועי ומפגש משותף של התאחדות התעשיינים בחיפה יחד עם הגורמים המקצועיים במטה מחוז חוף, שבמהלכו היתה אמורה להתבצע סקירה של השינויים הרגולטורים וביצוע "שולחנות עגולים" של נציגי התעשיינים מול הגורמים המקצועיים של מחוז חוף ומתן פתרונות "און ליין" לבעיות נפוצות בתחום דרישות כיבוי האש.
הכנס לא התקיים בסופו של דבר והוא נדחה כרגע למועד אחר, עקב המצב הביטחוני.

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות