ניוזים חמיםחדשות

פענוח פרשיית "העוקץ הרוסי" בחיפה – חוליית חשודים נעצרה בחשד להונאת קשישים בעשרות אלפי שקלים.

שוטרי מרחב כרמל חשפו ועצרו חוליית חשודים שפעלה, על פי החשד, בשיטתיות נגד אזרחים ותיקים דוברי רוסית בחיפה, תוך ניצול אמונם והוצאת עשרות אלפי שקלים במרמה

צפון - 83

החקירה נפתחה בעקבות תלונתה של תושבת חיפה בת 92, אשר נפלה קורבן להונאה לאחר שנדרשה להעביר סכומי כסף בסך עשרות אלפי ש"ח באמתלות שונות, בהן "הסדרת כספים מול הרשויות". בעקבות המקרה הוקם צוות חקירה מיוחד בפיקוד סגן מפקד מרחב כרמל שניהל במהלך השבועות האחרונים חקירה סמויה ומורכבת, תוך שילוב אמצעים מודיעיניים וטכנולוגיים מתקדמים, אשר הובילו לחשיפת זהות המעורבים.

הבוקר עברה החקירה לשלב הגלוי, שוטרי מרחב כרמל בסיוע שוטרי תחנת מגדל העמק, פשטו על מספר יעדים בחיפה ובמגדל העמק ועצרו את החשודים במקביל.

החשודים תושבי חיפה חשודה בת 36 וחשוד בן 41 נחקרו בתחנת חיפה.
בהתאם לצורכי החקירה וממצאיה, תבקש המשטרה להאריך את מעצרם בבית המשפט.

נצ"מ אלכס קראוס, סגן מפקד מרחב כרמל:
"מי שמנצל את אמונם של אזרחים ותיקים ופוגע באוכלוסיות מוחלשות מתוך בצע כסף, צריך לדעת שמשטרת ישראל תפעל נגדו בכל הכלים העומדים לרשותה. נמשיך לאתר, לחשוף ולהעמיד לדין עבריינים הפוגעים בקשישים ובביטחון האישי של הציבור."

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות