קריית ים יוצאת הערב לגמר גביע הטוטו: הלב של העיר על המגרש
העירייה דאגה לאוטובוסים לאוהדים. ראש העיר דוד אבן צור אולי יניף הערב גביע עם הקבוצה: אנחנו אנשים מלאי אמונה. זה משחק אחד הכל אפשרי. קריית ים תילחם על המגרש״

קריית ים חוגגת: היום (יום רביעי), קבוצת הכדורגל המקומית שלנו תתמודד על גביע הטוטו מול בני יהודה באצטדיון נתניה, והעיר כולה מתגייסת לתמיכה. ההסעות ייצאו בשעה 16:00 מהאצטדיון העירוני, וכרטיסים זמינים במחיר סמלי של 50 שקלים בלבד.
לא מדובר רק במשחק – מדובר בסיפור של עיר שמתאהבת בקבוצה שלה. בעונה שעברה קריית ים כמעט הצליחה להפתיע את בית”ר ירושלים, והקבוצה הפכה לאחת המרגשות בליגה הלאומית, עם קהל מסור, צעירים ונוער שמתאהבים בכדורגל מקומי. השנה, אחרי עלייה מרגשת לליגה גבוהה יותר, כל העיניים נשואות אליה, והערב היא מוכנה להרים את הגביע הביתה בעזרת השם.
ראש העיר, דוד אבן צור, אמר: “זו לא רק קבוצה, זו העיר כולה. כל תושב קריית ים מרגיש את ההתרגשות, את החיבור, ואת הגאווה המקומית. הערב נגיע כולנו לנתניה, נצבע את היציע בכחול-לבן, ונראה לכולם מה זה קהילה אמיתית.”
העירייה, שהובילה את התמיכה בארגון ההסעות, מזמינה את כל התושבים להצטרף, לעודד, ולחוות את ההתרגשות מקרוב. “זה רגע היסטורי עבור העיר שלנו, וכדאי לכל אחד להגיע ולהיות חלק מהסיפור,” מוסיף ראש העיר.
קישור לרכישת כרטיסים והצטרפות להתרגשות:







































































































