ניוזים חמיםחדשות

צעירה כבת 20 נהרגה מפגיעת רכב בכביש 65, סמוך לעירון, לאחר שהתבקשה לצאת מרכבה בשול הדרך, ע"י שוטרי תנועה

רכב שסטה מנתיב נסיעתו, בכביש 65 סמוך למחלף עירון, פגע באישה בשנות ה- 20 לחייה, שעמדה מחוץ לרכבה, לאחר שנעצרה כחוק לבדיקה על ידי שוטרי תנועה בשול הדרך

צ - 83

 

לפני כשעה וחצי התקבל דיווח על תאונת דרכים קטלנית בכביש 65 סמוך למחלף עירון במהלכה רכב שסטה מנתיב נסיעתו, פגע באישה בשנות ה- 20 לחייה, שעמדה מחוץ לרכבה, לאחר שנעצרה כחוק לבדיקה על ידי שוטרי תנועה בשול הדרך, במסגרת אכיפת תנועה בעקבות חשד לביצוע עבירת תנועה.

גורמי רפואה קבעו את מותה במקום. הנהגת הפוגעת, בת 47, פונתה במצב קל לקבלת טיפול רפואי. בוחני התנועה של מרחב מנשה במחוז חוף נמצאים במקום ופתחו בחקירת נסיבות התאונה.

פראמדיקית מד"א ליה בונדר וחובש רפואת חירום במד"א נור ג'מאל, סיפרו: "מדובר בתאונת דרכים קשה. ראינו 2 כלי רכב עם פגיעות פח ואישה כבת 30 שוכבת בשול הכביש כשהיא ללא דופק וללא נשימה עם חבלה רב מערכתית. מיד ביצענו בדיקות רפואיות, הפציעה שלה הייתה קשה מאוד ונאלצנו לקבוע את מותה במקום. במקביל צוותי מד"א נוספים העניקו טיפול רפואי לנפגעת נוספת ולאחר מכן פינו אותה לבית החולים כשמצבה קל".

 

צילום: תיעוד מד"א

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות