ניוזים חמים

שר המשפטים יריב לוין ביקר היום בחמ"ל העירוני בקריית אתא

שר המשפטים, יריב לוין, הגיע היום לביקור בחמ"ל קריית אתא וקיבל סקירה מפי ראש העיר, יעקב פרץ, על היערכות הרשות בחירום והתרשם מהפעילות העירונית ומהמענים הניתנים לתושבים לאורך ימי המערכה

צפון - 83

 

​שר המשפטים, יריב לוין, הגיע היום לביקור בחמ"ל העירוני של עיריית קרית אתא. במהלך הביקור שמע השר סקירה מפי ראש העיר, יעקב פרץ, על היערכות הרשות בחירום והתרשם מהפעילות העירונית ומהמענים הניתנים לתושבים לאורך ימי המערכה.

​ראש העיר, יעקב פרץ הדגיש בפני השר כי: "הישגי המלחמה והתקדמות כוחות הביטחון הם שנותנים לתושבים שלנו את הכוח להמשיך בשגרת החירום ולשמור על רוח איתנה".

​שר המשפטים, יריב לוין, אמר בביקור: "המערכה לא הייתה יכולה להתקיים בלי החוסן של העורף האזרחי. הדבר תלוי המון במנהיגות המקומית וביכולת לתת מענים וביטחון לתושבים בשטח".

​עיריית קריית אתא ממשיכה לפעול בכל הכלים העומדים לרשותה ובתיאום מלא עם משרדי הממשלה כדי להבטיח לתושבי העיר מענה מיטבי ובטוח בכל העת.

 

צילום: עיריית קריית אתא

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות