ניוזים חמיםחינוך

טקס פרסי חינוך לשנה"ל תשפ"ה

יום שני, 1.12.2025 התקיים הטקס המחוזי להענקת פרסי חינוך לבתי ספר ואותות הוקרה למנהיגי חינוך פורצי דרך, לשנת הלימודים תשפ"ה

צפון - 83

הטקס נערך במעמד: מנהלת המחוז, סיגל כהן, ראשי רשויות, מפקחת המחוז, מימי וקסלר, חברי הנהלת המחוז, מפקחים, מנהלי אגפי חינוך, נציגת הסתדרות המורים, יו"ר סניף חדרה והשומרון, סיגלית יעקובי, נציגות ארגון המורים: ענת שוורץ, יו"ר סניף חיפה, מלכי סינמנדל וצוותי חינוך.

מנהלת המחוז, סיגל כהן: "מחוז חיפה מוביל חינוך איכותי מתוך תחושת שליחות, חדשנות ושותפות עמוקה עם קהילות החינוך.
פרס החינוך המחוזי הוא עדות חיה למחויבות, לעומק העשייה ולמצוינות שמאפיינות את מוסדות החינוך במחוז.

אני גאה בזוכות ובזוכים, ומודה מעומק הלב לכל העוסקים במלאכת הקודש החינוכית: מורים, מנהלים, מפקחים, שותפים ברשויות ובקהילה, ארגון המורים, הסתדרות המורים, הורים, מדריכים ועובדי מינהל.

צפון - 37

פרס החינוך המחוזי הוא פסגה, מקום שבו מתלכדים ערכים, מצוינות, וחוסן לאומי.
המנהלות, המנהלים ואנשי החינוך שזכו בו השנה מגלמים את הרוח הזו: חזון ערכי שהפך למעשה יום-יומי, השקעה עיקשת שהובילה לתוצאות ועמידה יציבה גם ברגעים של אתגר ומבחן לאומי.

אני גאה בהם על שהציבו את החינוך בראש סדר העדיפויות, והובילו את תלמידי המחוז אל פסגת ההצלחה.

תודות למימי וקסלר, מפקחת המחוז, למפקחים, על ההובלה את המצטיינים, לעינב יניב שוורץ, יו"ר ועדת הפרס למוסדות חינוך ולחברי וועדת הפרס המחוזית על ההמלצות, למימי וקסלר, יו"ר ועדת הפרס למנהלים ומנהלות ועובדי הוראה פורצי דרך ולחברי הוועדה, לרשויות, למנהלי מוסדות החינוך, לצוותי החינוך, למדריכים, לעובדי המינהל ולכל השותפים העוסקים במלאכה החינוכית החשובה. ישר כוח!

נייחל לשובם המהיר של שני החטופים החללים לביתם לבריאותם ושלומם של חיילי צה"ל ולימים טובים לכל עם ישראל

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות