ניוזים חמיםתרבותצפת

צפת של ימי חמישי: קבלת שבת מוזיקלית וחוויות רוחניות בעיר העתיקה

עיריית צפת ומרכז המבקרים "לבנות ולהבנות" מזמינים את הקהל הרחב לחוות את קסמה של צפת, עם קבלת שבת מוזיקלית מרגשת בימי חמישי, וסיורי שבת מרתקים בעקבות “האורות הפנימיים של צפת”

צ - 83

עיריית צפת ומרכז המבקרים “לבנות ולהבנות״ משיקים יוזמה חדשה שמביאה לחיים את הקסם הייחודי של העיר העתיקה בצפת, רגע לפני ובמהלך שבת.

בימי חמישי יתקיים אירוע “צפת של ימי חמישי”, חוויה פתוחה לקהל הכוללת קבלת שבת מוזיקלית בסגנון קרליבך, סיור בסמטאות האבן הקסומות של צפת העתיקה, וביקור במרכז המבקרים "לבנות ולהבנות", במנהרות ובבית הקהל מהמאה ה־16, לצד מופע אור-קולי עוצר נשימה.

הכול מול נוף מרהיב של הר מירון ובאווירה חמה ומרגשת.
כניסה חופשית!

ובמהלך שבת, מוזמן הציבור להצטרף אל סיורי “האורות הפנימיים של צפת”, סיורים מרתקים המתקיימים מדי שבת בשעה 15:00, ומאפשרים לגלות את הצד הרוחני והנסתר של צפת דרך סיפוריהם של המקובלים.

הסיורים יוצאים מכתובת אלקבץ 17, סמטת הגלריות, העיר העתיקה צפת.

יוסי קקון, ראש עיריית צפת:
"צפת היא עיר של אור, מוזיקה ורוח. דרך יוזמות כמו ‘צפת של ימי חמישי’ ו‘האורות הפנימיים של צפת’, אנחנו מזמינים את כולם לטעום מהיופי והעומק של העיר העתיקה ולהתחבר לנשמה היהודית".

אילן חסן, מנהל מחלקת תיירות עיריית צפת:
"זו הזדמנות נדירה לראות את צפת במלוא הדרה – לפני שבת ובתוכה. מוזיקה, היסטוריה ורוח משתלבים כאן לחוויה שלא שוכחים".

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות