ניוזים חמיםחינוךקרית אתא

מאור תורג'מן מונה למנהל הישיבה התיכונית לאומנויות ומדעים בקריית אתא

מאור תורג'מן, תושב קרית שמואל, נשוי ואב לארבעה, מוסמך לרבנות ובעל תואר ראשון בחינוך ותעודת הוראה בתנ"ך ותושב"ע - הוא המנהל החדש של הישיבה התיכונית לאומנויות ומדעים בקריית אתא

צפון - 83

מאור תורג'מן בן ה-32, נבחר לנהל משנת הלימודים הקרובה את הישיבה התיכונית לאומנויות ומדעים בקריית אתא.

תורג'מן, תושב קרית שמואל, נשוי ואב לארבעה, מוסמך לרבנות ובעל תואר ראשון בחינוך ותעודת הוראה בתנ"ך ותושב"ע. שימש בעברו כמחנך בישיבת "פרחי אהרון", ניהל את תוכנית הערב במכינה להנדסאים, וכיום משמש כיו"ר מכון "יגדיל תורה". בנוסף, חיבר את סדרות הספרים "השולחן הבהיר" בהלכה ו"דרכי מרדכי" על פרשת השבוע.

תורג'מן מסר: "אני רואה בעבודת החינוך שליחות אמיתית, ומאמין בלב שלם שבכל תלמיד יש כוחות פנימיים מיוחדים, כאשר תפקידנו כמחנכים הוא לגלות את הפוטנציאל הגלום ולתת לו כלים לפרוח ולהצליח".

ראש עיריית קריית אתא, יעקב פרץ: "מאור תורג'מן מביא עמו ניסיון חינוכי, תורני ותפיסה המשלבת מצוינות לימודית עם חינוך לערכים. אנו בטוחים כי תחת הנהגתו תמשיך הישיבה להוות מוסד חינוכי מוביל".

צילום: עיריית קריית אתא

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות