ניוזים חמיםחינוךחיפה

תיכון עירוני א' זכה בתעודת הוקרה בבית הנשיא על מיזם מצטיין בתכנית "מחליפים מילה": "בני הנוער, התעוררו! לכו לישון!"

בטקס שנערך ביום רביעי, 2.07.25, במשכן נשיאי ישראל בירושלים, במעמד נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל, הוענקה תעודת הוקרה לבית הספר עירוני א', בניהולו של ליאור אוזמן, על מיזם חינוכי מצטיין במסגרת התוכנית "מחליפים מילה"

צפון - 83

המיזם – "בני הנוער, התעוררו! לכו לישון!" – צמח משיתוף פעולה בין עירוני א' חיפה לבין בית הספר קופטאן חלבי מדליית אל-כרמל, בניהולה של נוזהה קדור. שני בתי הספר הובילו תהליך בין-מגזרי מתמשך לאורך שנת הלימודים תשפ"ה, שמטרתו שיפור איכות השינה בקרב בני הנוער – סוגיה מהותית ורלוונטית בחייהם של צעירים במאה ה־21.

במסגרת הפרויקט, בני הנוער זיהו את החשיבות של שינה איכותית והשפעתה על הבריאות, התפקוד הלימודי והיכולת להתמודד עם אתגרי היום-יום, ובחרו להוביל שינוי אמיתי בהרגליהם ובשיח סביב הנושא.

מנהל עירוני א', ליאור אוזמן: "המיזם הזה ממחיש את כוחה של שותפות חינוכית שנולדת מהקשבה, שיח ויצירת משמעות אמיתית. בני נוער ממגזרים ורקעים שונים מצאו שפה משותפת ויצרו שינוי אמיתי. במקום לבחור נושא מנותק, הם בחרו לעסוק בנושא עמוק ובעל רלוונטיות יומיומית: איכות השינה והשפעתה על התפקוד, הבריאות והלמידה. בעולם טכנולוגי שמעמיס דרישות ולחצים, ההבנה ששינה טובה היא מפתח לאיכות חיים – היא צעד חשוב. אנו גאים לייצג את מחוז חיפה ואת מינהל החינוך בעיריית חיפה – בית תומך ומצמיח, שמאפשר לנו ליזום, להוביל ולגדול".

צפון - 87
קרדיט צילום: אגף הדוברות, בית הנשיא
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות