שרית גולן, יו"ר איגוד ערים להגנת הסביבה מפרץ חיפה: " אין עוד מקום לתעשייה מזהמת בקרבת מטרופולין חיפה!"
גולן בתגובה לדיון "מפרץ חיפה – תמונת מצב והתוכניות העתידיות לפינוי המפעלים המזהמים" שהתקיים הבוקר בוועדת הפנים והגנת הסביבה של הכנסת
יו"ר איגוד ערים להגנת הסביבה מפרץ חיפה, עו"ד שרית גולן, בתגובה לדיון "מפרץ חיפה – תמונת מצב והתוכניות העתידיות לפינוי המפעלים המזהמים" שהתקיים הבוקר בוועדת הפנים והגנת הסביבה של הכנסת: "מדובר ביום חשוב, נקודת מפנה היסטורית שבה גם המשרד להגנת הסביבה החליט כי אין עוד מקום לתעשייה מזהמת בקרבת מטרופולין חיפה. הצהרה חשובה מאוד ניתנה גם על ידי פרופסור שמחון יו"ר המועצה הלאומית לכלכלה שקובע כמונו שניתן לסגור את בז"ן כבר בשנת 2025."
עוד מוסיפה גולן: "הדיון היום בוועדת הכנסת הוא מפנה היסטורי ובעל חשיבות רבה לתושבי מפרץ חיפה. אני קוראת למפעלים להבין שהסיפור נגמר. לא לנהל מאבקים על חשבון בריאותם של תושבי המפרץ ולהתחיל לפעול יחד איתנו לעצירת פעילותם של המפעלים תוך שמירה על ביטחונם של אזרחי האזור ומתן מענה לייצור מקומות עבודה חליפיים".