ניוזים חמיםחדשותהרצליה

הרצליה: מעצר של קטין בן 16 בחשד לפריצה לעסק וגניבת בקבוקי אלכוהול

שוטרי מחלק הנוער בתחנת גלילות במרחב ירקון עצרו קטין בן 16 תושב מרכז הארץ בחשד שפרץ לעסק קמעונאות במרכז הרצליה וגנב משם בקבוקי אלכוהול יקרים בשני מקרים באותו הלילה, ואף שב למקום בפעם השלישית אך נמלט מהמקום לאחר שלא הצליח לפרוץ את הדלת – כנגדו הוגש היום כתב אישום חמור הכולל שלושה אישומים שונים ובקשה למעצרו עד תום ההליכים

שר - 83

בתום חקירה מקצועית שבוצעה בתחנת גלילות במרחב ירקון, נבדקו מספר אירועים חוזרים של פריצה וגניבה מעסק קמעונאות במרכז העיר הרצליה. מצלמות האבטחה תיעדו חשוד המגיע למקום שוב ושוב, פורץ לדלת המחסן וגונב בקבוקי אלכוהול יוקרתיים מסוגים שונים.

חקירתם של שוטרי מחלק הנוער בתחנה הביאה לאיתור זהותו של החשוד, קטין בן 16 תושב מרכז הארץ, אשר נעצר בתאריך 12.10.25 והועבר לחקירה בתחנת המשטרה.

מכתב האישום שהוגש על ידי יחידת התביעות של מחוז תל אביב עולה כי בתאריך 4.10.25 לפנות בוקר, הגיע החשוד למחסן העסק בהרצליה, פרץ את דלת המקום וגנב חמישה בקבוקי אלכוהול שונים – ובהם וודקה, ערק ובקרדי. לאחר כחצי שעה בלבד חזר שוב וגנב בקבוקים נוספים. עוד עולה כי יומיים לאחר מכן שב החשוד למקום ונמלט לאחר שלא הצליח לפרוץ את הדלת.

שר - 37

כתב האישום מייחס לקטין שני אישומים של פריצה וגניבה ואישום נוסף של ניסיון פריצה לעסק.

עם הגשת כתב האישום היום הגישה המשטרה בקשה לבית המשפט כי הקטין ימשיך את מעצר הבית עד תום ההליכים המשפטיים.

משטרת ישראל רואה בחומרה כל עבירה המבוצעת על ידי קטינים, ובפרט עבירות רכוש ואלימות. בנוסף, השימוש באלכוהול בקרב קטינים מהווה סכנה לשלומם ובריאותם. המשטרה תמשיך לפעול בנחישות למניעת עבירות מסוג זה, לאיתור חשודים ולהבאתם לדין – על מנת לשמור על ביטחון הציבור ואיכות חייו.

שר - 85

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות