ניוזים חמיםתרבותחולון

מופע השיא השנתי MOMENTS של בית הספר למחול "רעים" כבש את בימת המדיטק

חגיגה של קצב, תנועה וכישרון: למעלה מ־200 רקדניות ורקדנים, מכיתות א' ועד י"ב, עלו השבוע לבימת תיאטרון המדיטק במסגרת שני מופעי השיא השנתיים של בית הספר למחול "רעים", תחת הכותרת MOMENTS

 

המופעים, שהתקיימו בפני אולם מלא, כללו מופע צעירים ומופע בוגרים, והציגו לקהל את שיא העשייה האמנותית והחינוכית של בית הספר לאורך שנת הפעילות. במשך הערב עלו לבמה עשרות יצירות מחול, שהמחישו את הדרך המקצועית שעוברים התלמידים – מהצעדים הראשונים ועד לרמה אמנותית גבוהה.

 

הבמה התמלאה באנרגיה, דיוק ויצירתיות, כאשר הרקדנים הציגו מגוון רחב של סגנונות מחול, בהם בלט קלאסי, מחול מודרני, ג'אז, היפ הופ, אקרודאנס, סטפס ומחול אירי. הקהל זכה לחוויה מרגשת, שהבליטה את הכישרון, ההשקעה והמחויבות של מאות התלמידים ושל צוות ההוראה.

 

אחד מרגעי השיא של הערב היה ביצוע שני קטעי רפרטואר מתוך להקת המחול המקצועית "פרסקו", שהועלו על ידי רקדני המסלול התחרותי של המרכז והציגו רמה מקצועית ואמנותית מרשימה.

מ - 85

 

מאחורי ההפקה המושקעת עומדות מנהלת מרכז "רעים", טל הללי, והמנהלת האמנותית שיר אהרון, שמובילות את בית הספר למצוינות מקצועית, תוך טיפוח דור העתיד של עולם המחול בעיר.

 

ראש עיריית חולון, שי קינן:

"כשאנחנו משקיעים בתרבות, אנחנו משקיעים בדור העתיד.

לראות למעלה מ־200 רקדניות ורקדנים עולים לבמה בביטחון, בכישרון ובאהבה למחול זו תוצאה של עבודה מקצועית, התמדה והשקעה לאורך כל השנה.

בית הספר למחול 'רעים' הוא מקור לגאווה עבור חולון, ואנו נמשיך להשקיע בתרבות, בחינוך וביצירה, כדי לאפשר לכל ילדה וילד בעיר להגשים את הכישרון שלהם ולהמשיך לצמוח כאן, בבית.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות