ניוזים חמים

יום המעשים הטובים במשטרת ישראל: 1130 מנות דם וכ- 20 צמות שיער נתרמו בעשרות עמדות שנפרסו בתחנות ומתקני המשטרה ברחבי הארץ

כמדי שנה, משטרת ישראל נערכה ליום המעשים הטובים יחד עם מד”א, המרכז להשתלת איברים, עמותת זיכרון מנחם ועמותת ב"רוח טובה" למען הקהילה במוקדים רבים ביחידות המשטרה הפרוסות ברחבי הארץ

במהלך היומיים האחרונים (17-18.03.25) קיימה משטרת ישראל פעילות התנדבותית רחבה, שבמסגרתה הוצבו 30 עמדות להתרמת דם ושיער, הסברה על תרומת כליה, חתימה על כרטיס אדי ותרומת מארזי מזון, בתחנות ובמתקנים משטרתיים ברחבי הארץ מצפון לדרום בהם תרמו שוטרים, מתנדבים ואזרחים.

בנוסף, כחלק מתהליך הכשרת השוטרים והקניית ערכי המשטרה לחניכים, נפתחו עמדות התרמה גם במכללה הלאומית לשוטרים שבבית שמש, שם תרמו החניכים וסגל ההדרכה מנות דם, שיער, בגדים, מארזים לחיילים והסברה באשר לתרומת כליה.

ראש אגף קהילה ומתנדבים במשטרת ישראל, ניצב רן לוי: "משטרת ישראל מחויבת לחיזוק הקשר עם הקהילה ומשלבת בין שמירה על הביטחון לבין עשייה חברתית משמעותית. לצד האחריות לשמירה על שלום הציבור וביטחונו, אנו רואים חשיבות רבה במעורבות קהילתית יזומה. במסגרת יום המעשים הטובים פתחנו 30 עמדות ברחבי הארץ, בשיתוף מגן דוד אדום ועמותת זכרון מנחם, לטובת התרמת דם, תרומת שיער ופעילויות הסברה לעידוד חתימה על כרטיס אדי – כחלק מהמאמץ הלאומי לקידום תרומת איברים. יוזמות אלו מבטאות את מחויבותנו העמוקה לרווחת הציבור, לא רק ביום זה, אלא לאורך כל ימות השנה."

סמנכ"לית שירותי הדם במד"א, פרופ' אילת שנער: "בימים אלו ולקראת חגי ניסן קיים מחסור חמור מאוד במנות דם ובעיקר בדם מסוג O ולכן קיימת חשיבות עצומה לכל תרומה. אני מודה למשטרת ישראל על המעשה הטוב שעשתה כשפתחה את דלתות תחנות המשטרה להתרמות דם מצילות חיים ואני קוראת לציבור הרחב להגיע לעשות מעשה טוב לתרום דם ובכך להציל את החולים והפצועים שזקוקים למנות אלו".

יום המעשים הטובים משטרת ישראל- קרדיט דוברות המשטרה
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות