גמלאי ההסתדרות במרחב חיפה יצאו לנופש באילת
למעלה מ-100 גמלאי ההסתדרות מטירת כרמל וממרחב חיפה השתתפו בנופש במלון קיסר פרמייר באילת, שכלל אירוח על בסיס חצי פנסיון, שייט, תוכניות בידור ומופע של הסטנדאפיסט ציון הדרי, וחזרו עם חוויה מרגשת ותחושת סיפוק

גמלאי ההסתדרות מטירת כרמל וממרחב חיפה יצאו לנופש משותף במלון קיסר פרמייר באילת, במסגרת פעילות שנועדה להעניק להם חוויה מהנה, מגבשת ומלאת תוכן.
במהלך הנופש נהנו המשתתפים מאירוח על בסיס חצי פנסיון, משייט ומתוכניות הבידור של המלון, שכללו מדי ערב זמרים שיצרו אווירה שמחה וחגיגית. לצד זאת נהנו הגמלאים גם מהמופע "הרצאה" עם הסטנדאפיסט ציון הדרי, שגם שר והרקיד את המשתתפים.
במרחב חיפה ציינו כי הגמלאים זכו לליווי צמוד ולהסעות לאורך הפעילות, וכי שבו מהנופש עם חוויה מרגשת ועם טעם של עוד. הנופש שיקף את החשיבות שמייחסים במרחב לשמירה על פעילות חברתית רציפה עבור ציבור הגמלאים, לצד יצירת הזדמנויות למפגש, להנאה ולחיזוק תחושת הקהילה.
לתודות על קיום הפעילות ראויים משה מזרחי, יו"ר ההסתדרות במרחב חיפה, פנינה גנאו, יו"ר גמלאי המרחב, סמדר רואש, רכזת הגמלאים במרחב, שבתאי חיימוביץ, מלווה הגמלאים מטירת כרמל, שרה בן יוסף, מלוות הגמלאים מחיפה.






























































































