אחרי העצומה, הורי בית הספר “חופית” בחיפה יצאו אתמול להפגין נגד הפעלת ביה”ס הדו-לשוני בתחומם: “רוצים בית ספר יהודי!”

הורי בית הספר "חופית" בשכונת שער עלייה בחיפה יצאו אתמול להפגין ונשאו שלטים: "ילדינו לא הפקר" ועם קריאות: "רוצים בית ספר יהודי!".
הורי בית הספר מוחים על כך שהוחלט להעביר לתחום בית הספר שלהם את בית הספר הדו- לשוני שפעל עד השנה בבית הספר אחמדיה בכבביר. בתחילה חשבו להעביר את בית הספר לתחום בית הספר "יבניאלי", אלא שמחאה של ההורים שם טרפה את הקלפים וכך הדו- לשוני מצא בית חדש ב"חופית".
אלא שהורי חופית שיצאו להפגין אמש, החלו להחתים עצומה וטוענים: “בגלל שאנחנו שכונה עם אוכלוסייה מוחלשת לעומת התושבים בכרמל, מנצלים את זה ושמים אצלנו את הדו- לשוני. שישלחו את הדו- לשוני לבתי הספר של מרכז הכרמל”.
כאמור אתמול קיימו ההורים הפגנה עם שלטים ובכוונתם גם לאיים בהשבתת פתיחת שנת הלימודים הקרובה, אם העירייה ומשרד החינוך לא יעבירו מתחומם את הדו- לשוני.