מתכון לספגטי, ועוד טבעוני

רשת קפה ביגה מעניקה מתכון טבעוני - ספגטי אה לה אוליו מצרכים 180 גר פסטה ספגטי 3 כפות שמן זית 4 סלייסים של פלפל צילי אדום עגבניות מיובשות בזיליקום שום ארטישוק קונפי (ניתן למצוא בצנצנות בסופרים וחנויות תבלינים שונות) זיתי קלמטה פטרוזיליה מלח+פלפל – לפי הטעם
Tags

אופן הכנה
1. מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי.
2. פורסים 3 שיני שום
3. חותכים לרצועות 3-4 יחי’ עגבניות מיובשות (תלוי בגודל)
4. מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצילי אדום, מטגנים כחצי דקה
5. מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה ומקפיצים יחד מספר פעמים,
6. מוסיפים 3-4 כפות מים
7. מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל ומקפיצים יחד ומגישים.

*ניתן להוסיף למעלה כמה עלי פטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה.

צילום: גליה אבירם

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות
Close
Close