מתכון מרחלי קרוטוקנור: סירות לחמנייה במילוי שקשוקה

קבלו מתכון של רחלי קרוטוקנור: סירות לחמנייה במילוי שקשוקה מצרכים: 4 לחמניות עגולות או לחמניות חלה או לחמניות מאורכות 4 כפות שמן זית 2 צנצנות רוטב שקשוקה של קנור 150 גרם גבינה בולגרית או גבינת פטה 100 גרם גבינה צהובה – לא חובה 4 ביצים מלח ופלפל שחור גרוס 10 עלי בזיליקום אופן הכנה: - מרוקנים את פנים הלחמניות ומורחים בעזרת מברשת את דפנות הלחמנייה (מבפנים) בשמן זית. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה. - אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות. - ממלאים כל לחמנייה ברוטב לשקשוקה עד 3/4 גובה ושוברים מעל ביצה. - מפזרים גבינה בולגרית וגבינה צהובה, מסביב לחלמון, ומתבלים במלח ופלפל שחור. - מחזירים לתנור ואופים עד שהחלבון של הביצה הופך משקוף ללבן. - מפזרים מעל בזיליקום קצוץ ומגישים.  
ייחודי. סירות לחמנייה במילוי שקשוקה. יח"צ

הערות ושדרוגים
– ניתן להכין את הלחמניות, אחרי האפייה עם הביצים ולשמור במקרר. לפני ההגשה מכניסים לתנור ל-5 דקות ומגישים.
– אם אתם אוהבים אוכל קצת פיקנטי אפשר לפזר מעל מעט צ’ילי גרוס.
– לא אוהבים בזיליקום? אפשר לוותר.

לשדרג את ארוחת הבוקר או הערב. סירת שקשוקה. יחצ
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות