ניוזים חמיםחדשותאריאל

אריאל: תינוק ננעל בשגגה ברכב, וחולץ בשלום על ידי מתנדבי ידידים • ״היה לי קשה לראות את האמא עומדת חסרת אונים ליד הרכב כשבנה הקטן בוכה בפנים״

התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות תינוק כבן שבעה חודשים שננעל בשגגה ברכב לעיני אימו ברחוב בקעת הירדן באריאל

מיכאל שקנבסקי, מוקדן ידידים שענה לשיחה, הזעיק את מתנדבי האזור. אלון גרוסמן ואלירן הנדר, מתנדבי הסניף המקומי, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם, חילצו המתנדבים את התינוק בשלום ובזריזות, וללא גרימת נזק לרכב.

אלון מספר: ״הייתי בביתי כשלפתע התקבלה קריאת החירום שהייתה בקצה הרחוב שלי. הגעתי בזריזות למקום והצטרפתי לאלירן שכבר הגיע. זו פעם ראשונה שאני מגיע לאירוע חירום, והיה לי קשה לראות את האמא עומדת חסרת אונים ליד הרכב כשבנה הקטן בוכה בפנים. היא סיפרה לנו שהמפתח נשאר בסוויץ', והרכב ננעל אוטומטית. בשיתוף פעולה עם אלירן פתחנו את הרכב. האמא הודתה לנו, וגם שכנה שראתה את החילוץ שיבחה אותנו רבות״.

בארגון ידידים שבים וקוראים להורים לאמץ כלל מפתח – קחו עמכם את מפתח הרכב תמיד • במקרה של נעילת דלת רכב יש ליצור קשר עם מוקד ידידים: 1230 ללא כוכבית.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
נגישות