ניוזים חמיםחדשות

חשיפה: צמרת אביבי, שמייצגת את הנשים ברשימתו של אלברט טייב בכפר יונה, הצטרפה בבחירות האחרונות ל"עוצמה יהודית" של בן גביר, שאף הכריז על כך אישית. אותה מפלגה שהתבטאה נגד נשים ולהט"בים

צמרת אביבי, נציגת הנשים ברשימתו של אלברט טייב בכפר יונה, הצטרפה רק לפני מספר חודשים למפלגתו של איתמר בן גביר, "עוצמה יהודית", כשבן גביר מכריז על כך בציוץ מיוחד בטוויטר וכן פרסומים בתקשורת. אז מה יש לטייב לומר על כך שחברה בסיעתו הצטרפה למפלגה שלא אחת יוצאת נגד נשים ולהט"בים?

שר - 83

עו"ד אלברט טייב שרץ לראשות העיר בכפר יונה ועומד בראש רשימת "בשביל הכפר", היה הראשון בכל מערכת הבחירות המקומית להכריז על ריצה כבר למעלה מחצי שנה ואף יותר, וכבר לפני חודשים רבים היה הראשון להציב רשימה כשבמקום השני הציב את הדר צופיוף הכהן ובמקום הרביעי את צמרת אביבי. אלא שצופיוף הכהן כבר למעלה מחודשיים נטשה את הרשימה של טייב ומי שנותרה למעשה לייצג את הנשים ברשימתו של טייב היא צמרת אביבי. אביבי אמורה להיות זו שמייצגת את קידום הנשים וכל המצע שמעמידים טייב ואנשיו לגבי מעמד הנשים והאימהות בכפר יונה.

אביבי, משנת 2020 מייסדת ומנכ"לית העמותה לקידום מורי תל"ן, העשרה וחוגים. אלא שהיום "ניוזים השרון" חושף כי אותה אביבי, שלא בוחלת לענות בצורה תקיפה לתושבים גם ברשתות החברתיות, הצטרפה בבחירות האחרונות לכנסת למפלגה שלא בדיוק דוגלת בשיוויון וזכויות מלאות לנשים ולהט"בים – צמרת אביבי הצטרפה לעוצמה יהודית של איתמר בן גביר בבחירות האחרונות. אלא שברזומה של אביבי, שמפרסמת רשימתו של אלברט טייב, שכחו לציין את השתייכותה למפלגה שיוצאת לא אחת נגד נשים ולהט"בים.

על הצטרפותה של אביבי לעוצמה יהודית הכריז לא אחר מאשר איתמר בן גביר עצמו שהעלה ציוץ על כך בדף הטוויטר שלו ב-20 לאוקטובר האחרון, 10 ימים לפני הבחירות האחרונות , וכך כתב: "שמח על הצטרפותה של צמרת אביבי שתעמוד בראש מטה העצמאיים של עוצמה יהודית. זו תוספת כח משמעותית לעוצמה ובשורה לעצמאיים שנאנקים תחת הנטל של ממשלת הגזרות של גנץ לפיד. הם קילקלו, אנחנו נתקן".

שר - 37

על הצטרפותה של צמרת אביבי נכתב גם במספר כלי תקשורת ביניהם "מעריב" (כפי שניתן לראות בצילומים המצורפים).

אביבי, ברזומה שלה נדמה שאוהבת לקפוץ ממפלגה למפלגה ולא בוחלת באף צד- בעברה הייתה עוזרת גזבר במפלגת העבודה ואף לטענתה עבדה במטה של שמעון פרס יו"ר המפלגה דאז.

אלא שבאוקטובר האחרון צמרת אביבי הצטרפה בלי למצמץ ובלי בעיות ללא אחרת מאשר עוצמה יהודית של איתמר בן גביר. אותה עוצמה יהודית שכמה מחבריה יוצאים נגד גיוס נשים לצבא למשל ואחרים בעד מדינת הלכה. כאמור, היא מייצגת את הנשים והאג'נדה של הנשים והאמהות ברשימתו של אלברט טייב "בשביל הכפר" בריצה למועצת וראשות כפר יונה.

שר - 85

אביבי בחודשים האחרונים המשיכה לדלג ולפי מקורות רק לאחרונה דילגה והצטרפה למפלגת הליכוד.

להלן תגובתו של אלברט טייב במלואה: "צמרת אביבי מייצגת עצמאיות ועצמאים בכל שנות פעילותה הציבורית כסגנית נשיא לה״ב. צמרת ישבה עם כל ראשי הסיעות, מימין ושמאל, בניסיון לגבש סל תמיכה לעצמאים בתקופת הקורונה (העתק ההסכם מצ"ב) ולשלבו בהסכם הקואליציוני. זה היה  גם מהות שיתוף הפעולה עם ח"כ בן גביר שהיה היחיד שהסכים שהנושא יוכנס להסכם הקואליציוני בין סיעתו לבין הליכוד. צמרת  אינה חברה בעצמה יהודית ומעולם לא היתה חברה במפלגה זו. צמרת חברת ליכוד גם כיום. כפי שציינתי צמרת אביבי מכהנת כסגנית יו"ר לה"ב (לשכת העצמאים). צמרת היא נציגת ציבור מעולה, לוחמת למען זכויות עצמאים כבר שנים, אשת חינוך, מייסדת ומנכ"לית העמותה לקידום מורי תל"ן ותכניות העשרה, ובעלת היכרות עמוקה עם המסרים הציבוריים. אני גאה בה. כמי שחרט על דגלו קידום נשים בעשייה המוניפיצלית, וכמי שעמל רבות לאתר נשים משמעותיות  ואיכותיות כמו צמרת ולצרפן לרשימת הסיעה, אני מצר על הניסיונות העקרים לפגוע בה.רשימת  בשביל הכפר בראשותי היא רשימה על מפלגתית ובה חברות וחברים אישי ציבור מכלל הקשת הפוליטית ובכלל זה : הליכוד, המחנה הממלכתי ויש עתיד שחברו יחד למען עתידה של כפר יונה".

    3

    3

    2

    2
    ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

    כתיבת תגובה

    עוד ניוזים בשבילך

    Back to top button
    נגישות