חילוץ נהגת שנלכדה תחת הגה הרכב בתאונה קשה בין משאית לרכב בכביש 65 סמוך למחלף עירון

בשעה 10:05 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על תאונת דרכים בין משאית לרכב בכביש 65, סמוך למחלף עירון. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבית החולים "הלל יפה" אישה כבת 30 במצב בינוני, עם חבלות בגפיים.
מעוצמת התאונה, הנהגת באחד הרכבים נלכדה ברכבה. שלושה צוותים בפיקודו של רשף שמואל פנסו פעלו כעת לחילוץ הלכודה מהתאונה. במקום הבחינו לוחמי האש בלכודה שמעוצמת המכה נכנסה תחת לגלגל ההגה ונלכדה. לוחמי האש ביצעו פעולות קריטיות ומהירות לחילוצה תוך שימוש בכלים הידראוליים.
חובש רפואת חירום במד״א אלישע אברג׳ל, סיפר: ״כשהגענו למקום ראינו את הרכב הפרטי עם סימני פגיעה קשים, כשבתוכו לכודה אישה כבת 30 כשהיא בהכרה מלאה. הענקנו לה טיפול רפואי תוך פעולות חילוץ של לוחמי האש, ופינינו אותה בניידת טיפול נמרץ לבית החולים״.