מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות

מצרכים לתבנית עגולה, מתפרקת, בגודל 20 ס"מ או רינג 2-3 חבילות קנלוני ברילה 2 חבילות (500 גרם) גבינת ריקוטה 150 גרם גבינה בולגרית או פטה 3 שיני שום, כתושות דק 1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק 1 ביצה 3 כפות קמח מלח ופלפל שחור 1 ו-1/2 צנצנות רוטב עגבניות ובזיליקום ברילה 1/3 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק (בנוסף) להגשה: עלי בזיליקום

אופן הכנה
– בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, בולגרית, שום כתוש, גבינת פרמזן, ביצה, קמח, מלח ופלפל.
– מעבירים לשקית זילוף (או בעזרת כפית) וממלאים את צינורות הקנלוני.
– שמים בתחתית תבנית עגולה 1/2 צנצנת רוטב עגבניות ומסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית.
– שופכים מעל את יתרת הרוטב (צנצנת) ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת.
– מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
– מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15-20 דקות עד הזהבה.
– מאפשרים לפשטידת הקנלוני להתקרר מעט ולהתייצב לפני שחותכים.

בתאבון.

    ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

    כתיבת תגובה

    עוד ניוזים בשבילך

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    Back to top button
    נגישות