חדשותרמת גן

רמת גן: טבעת של אישה נתקעה באצבעה – מתנדב ידידים שחרר את הטבעת וחילץ את האצבע בשלום • "התעוררתי בזכות ההתראה השונה של קבוצת החירום"

התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות אישה שהטבעת שלה נתקעה באצבעה, ברחוב חשמונאים ברמת גן

אלחנן סופר, מוקדן ידידים שענה לשיחה, הזעיק סיוע למקום. ירין עמוס, מתנדב המרחב, הגיע למקום בזריזות, ובעדינות וסבלנות רבה, שחרר את הטבעת וחילץ את האצבע בשלום וללא פגיעה בגברת.

ירין מספר: "התעוררתי בזכות ההתראה השונה של קבוצת החירום, התארגנתי ויצאתי מיד למקום. כשהגעתי, פגשתי בגברת לחוצה וכאובה, הרגעתי אותה והתחלתי בפעולות החילוץ. בעזרת הציוד שברשותי, חתכתי את הטבעת והגברת נשמה לרווחה. תחושה שליחות מיוחדת לסייע לאנשים בכל שעה".

זקוקים לעזרה? יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים: 1230 ללא כוכבית.

yedididm rg ring1קרדיט תיעוד: ידידים
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות