חדשותתל אביב - יפו

מעצר של תושב אשדוד בחשד לפריצה לדירה במרכז תל אביב

שוטרי תחנת לב תל אביב במרחב ירקון עצרו תושב אשדוד בחשד לפריצה לדירה במרכז תל אביב, בתום פעילות סמויה נעצר שלשום החשוד ואתמול הוגש נגדו כתב אישום עם בקשה למעצרו עד תום ההליכים, החשוד תועד במצלמות האבטחה בדירה

במסגרת פעילות סמויה של שוטרי תחנת לב תל אביב, נעצר שלשום תושב אשדוד בן 26, בחשד שפרץ לדירה ברחוב מסריק בתל אביב בתאריך 22.12.25.

מהחקירה ומכתב האישום עולה כי החשוד פרץ לדירה באמצעות מפתח שנלקח מארון חשמל, ולאחר מכן גנב מהמקום רכוש הכולל כסף מזומן בסך של כ 10,000 שקלים, שעון יוקרתי, ארנק וכרטיסי אשראי.

אתמול, לאחר מעצרו על ידי שוטרי תחנת לב תל אביב ולאחר איסוף הראיות, הוגש נגדו בהליך מהיר כתב אישום בגין עבירות של התפרצות לדירה וגניבה, לצד בקשה למעצרו עד תום ההליכים המשפטיים על ידי יחידת התביעות של מחוז ת"א.

משטרת ישראל שבה ומדגישה לציבור כי השארת מפתח מחוץ לדלת, מתחת לשטיח, בארון חשמל, באדנית או בכל “מקום מסתור” אחר, מהווה סיכון ממשי לרכוש ולביטחון האישי, ומהווה הזמנה פתוחה לעברייני רכוש. גם פתרון שנראה נוח וזמני עלול להוביל לפריצה ולנזק כבד. פורצים מכירים היטב את שיטות ההסתרה הנפוצות ופועלים בהתאם. בעת יציאה מהבית, ובפרט בתקופות חופשה והיעדרות ממושכת, יש לוודא כי הדלת נעולה כראוי, שאין מפתח מחוץ לדירה, וכי גורם אחראי כגון שכן או בן משפחה מודע להיעדרות.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות