מפגש מיוחד של מועצת הנוער העירונית עם ראש העיר וגורמי מקצוע, כשהמטרה: צמצום תופעות של עישון והתנהגויות מסכנות בקרב בני הנוער
יחד למען עתיד בריא ובטוח לבני הנוער בחולון: אמש נערך מפגש מיוחד בין נציגי מועצת הנוער העירונית, גורמי מקצוע מהעירייה, ראש העירייה שי קינן, המנהלת היישובית של הרשות הלאומית לביטחון קהילתי ונציגי האגודה למלחמה בסרטן, כשהנושא על הפרק - צמצום תופעות של עישון והתנהגויות מסכנות בקרב בני הנוער

כחלק מהמחויבות העירונית בחולון לקידום רווחת הנוער, נפגשו אמש נציגי מועצת הנוער העירונית, גורמי מקצוע מהעירייה, ראש העירייה שי קינן, המנהלת היישובית של הרשות הלאומית לביטחון קהילתי ונציגי האגודה למלחמה בסרטן.
הפגישה עסקה בצמצום תופעות של עישון והתנהגויות מסכנות בקרב בני הנוער.
בני הנוער הציפו את הצורך לא רק בהסברה, אלא גם במתן תמיכה רגשית ממערכת החינוך – כדי להתמודד עם אתגרים וקשיים שונים. בדיון עלו רעיונות פרקטיים אשר ניתנים ליישום ולהטמעה במסגרת בית-הספר.
בעירייה הדגישו: "העיר חולון מחויבת להמשיך לפתח ולהשקיע בתמיכה ובהעצמה של הדור הצעיר, תוך מתן דגש ייחודי על מניעה וטיפול בתופעות מזיקות. יחד, יד ביד, ילוו גורמי המקצוע את הצעירים כדי לספק להם כלים לחיים בריאים ובטוחים".
צילום: עיריית חולון








































































































