ניוזים חמיםבריאות

יום הרוקח: מחוז מרכז בכללית מוקיר תודה לרוקחות ולרוקחים. צפו בסרטון

יום הרוקחות מצוין כאות הוקרה והצדעה על תרומתם להבטחת טיפול איכותי ונגיש, כמקצוע חשוב במערכת הבריאות

היום מצוין יום הרוקח שמטרתו להוקיר את פועלם ותרומתם של הרוקחות והרוקחים. יום הרוקחות מצוין כאות הוקרה והצדעה על תרומתם להבטחת טיפול איכותי ונגיש, כמקצוע חשוב במערכת הבריאות. לרוקחים ולרוקחות תפקיד מפתח במערכת הבריאות- הם הדואגים לבריאותם, לרווחתם ולבטיחותם של המטופלים במסירות ובנאמנות.

יום זה נועד להוקיר תודה במאמצים ובעבודה הקשה של הרוקחות והרוקחים שדואגים לחלוקת התרופות, הדרכת המטופל לשימוש נכון בתרופות והתכשירים השונים, לתנאי האחסון הקפדניים ולמתן כתובת לשאלות המטופלים בכל הנוגע לתרופות השונות.

מי הרוקח האהוב עליכם? זה הזמן שלכם להגיד תודה לרוקח שלכם…

כינסנו את אסף ברנשטיין, רוקח ראשי במחוז מרכז כללית ואת מנהלות רוקחות: ליאורה סדיקוב, דנה נצר ורוני פלדמסר על מנת שיספרו לנו על העולם שלהם- צפו בסרטון!

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות