ניוזים חמיםחדשות

תושב חולון הגיע לבסיס צבאי במרכז והחל להכות באכזריות חייל המשרת במקום, בגלל שהוא "מעז" לצאת עם חברתו לשעבר

המשטרה הגישה אתמול כתב אישום נגד אזרח תושב חולון בגין תקיפה חמורה של חייל על רקע רומנטי. הגיע לבסיס והכה אותו בבעיטות ואגרופים, בגלל שיוצא עם חברתו לשעבר

שוטרי תחנת יבנה פתחו בחקירה בתחילת השבוע לאחר דיווח למוקד 100 על תקיפת חייל שהתרחשה בבסיס צבאי באזור המרכז באמצעות אגרופים ובעיטות בכל חלקי גופו, זאת בשל העובדה כי הקורבן מנהל קשר רומנטי עם חברתו לשעבר.

מהחקירה עלה כי הנאשם איים מספר פעמים על המתלונן באמצעות תוכנת האינסטגרם ובהמשך הגיע לבסיס ואיים על הקורבן באמצעות גז מדמיע על מנת שיתרחק מחברתו לשעבר של הנאשם.

בתוך כך, שוטרי תחנת יבנה עצרו לחקירה את הנאשם תושב חולון בשנות העשרים לחייו , כאשר בית המשפט האריך את מעצרו בבית המשפט בראשון לציון בהתאם להתפתחות החקירה.

כאמור, יחידת התביעות של משטרת ישראל במחוז מרכז הגישה אתמול לבית המשפט, בתום החקירה ובהתאם לממצאיה, כתב אישום נגד החשוד ובקשת מעצר תום ההליכים.

 

צילום אילוסטרציה: גטיאימג'ס

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות