קרית ביאליק

מאות משפחות בקריית ביאליק פתחו אתמול את הקיץ ב"ביאליק לנד"

מאות משפחות עם ילדים הגיעו אתמול ליהנות מחגיגה צבעונית בפארק החלומות "ביאליק לנד", שסימנה את יריית הפתיחה לאירועי הקיץ בעיר

צ - 83

אווירת חג נרשמה אתמול (ד') בטיילת פרס, עם פתיחת אירועי הקיץ העירוניים תחת המיתוג "ביאליק לנד". מאות משפחות עם ילדים הגיעו ליהנות מחגיגה צבעונית בפארק החלומות, שסימנה את יריית הפתיחה לעונה החמה.

המשתתפים נהנו משורה של אטרקציות ופעילויות, ביניהן: מתחם לונה פארק, מופע מרכזי של אמני קרקס, מתנפחים, מיצגים, מתחמי יצירה, עמדות איפור, מופעי ילדי החוגים ודוכני מזון. האירוע, שהתקיים בסימן חגיגת קיץ משפחתית, פתוח לקהל הרחב ללא עלות.

ראש העיר, אלי דוקורסקי, שהגיע להשתתף באירוע, מסר: "הלב מתמלא שמחה וגאווה לראות את מאות המשפחות של קריית ביאליק פוקדות את טיילת פרס בערב קסום של 'ביאליק לנד'. אנחנו רואים בילדינו ובתא המשפחתי את העתיד של העיר, ולכן השקענו מחשבה רבה בתכנון חוויה עשירה, מגוונת ומהנה עבורם. זוהי יריית הפתיחה לקיץ שלם של תרבות, פנאי וקהילה, ואני מזמין את התושבים להמשיך וליהנות מכל הטוב שהעיר מציעה לכם".

צילום: עיריית קריית ביאליק

צפון - 87

    494480

    494480

    494455

    494455
    ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

    כתיבת תגובה

    עוד ניוזים בשבילך

    Back to top button
    נגישות