ניוזים חמיםחדשותקרית ביאליק

שר הביטחון ישראל כ"ץ ביקר בקריית ביאליק: העיר הציגה את היערכותה הביטחונית ואת לקחי המלחמה

שר הביטחון, ישראל כ"ץ הגיע לביקור אתמול בקריית ביאליק, במהלכו הוצגה בפניו מוכנות והיערכות העיר לשעת חירום. כמו כן, ביקש ראש העיר את סיוע משרד הביטחון במימון שיפוץ אנדרטת הזיכרון העירונית, בהכשרת החלקה הצבאית החדשה בבית העלמין צור שלום ובהרחבת מתחם ההנצחה בבית "יד לבנים"

צ - 83

שר הביטחון ישראל כ"ץ ביקר אתמול (שלישי) בקריית ביאליק ונפגש עם ראש העיר אלי דוקורסקי והנהלת העירייה. במהלך הפגישה הציג דוקורסקי לשר את היערכות הרשות לשעת חירום ואת הלקחים שהופקו מתקופת הלחימה האחרונה.
דוקורסקי סקר בפני השר את נתוני הפגיעות בעיר : בנפש, ברכוש ובתשתיות והדגיש כי מערכת החינוך בעיר ממוגנת במלואה. לדבריו, העירייה העניקה תשומת לב מיוחדת לתושבים עם צרכים מיוחדים, ובהם כבדי שמיעה שקיבלו שעונים רוטטים להתרעה בעת אזעקה.
"אנחנו ממשיכים להשקיע, להתאמן ולהתכונן לכל תרחיש אפשרי, תוך יישום הלקחים שנלמדו," אמר דוקורסקי.
במהלך הפגישה ביקש ראש העיר את סיוע משרד הביטחון במימון שיפוץ אנדרטת הזיכרון העירונית, בהכשרת החלקה הצבאית החדשה בבית העלמין צור שלום ובהרחבת מתחם ההנצחה בבית "יד לבנים".
עוד סוכם לקיים דיון מקצועי לבחינת פתיחת סניף שירות רפואי לחיילים תושבי הקריות והיישובים הסמוכים, כדי למנוע את הצורך בנסיעה עד חיפה לצורך קבלת טיפול רפואי.
דוקורסקי הוסיף: "קריית ביאליק מחויבת לשמור על ביטחון תושביה ולכבד את זכר גיבוריה. אנו מודים לשר כ"ץ ולמשרד הביטחון על שיתוף פעולה פורה בתחומי הביטחון, השירותים לחיילים וההנצחה."
בסיום הביקור אמר שר הביטחון ישראל כ"ץ:
"קריית ביאליק היא דוגמה לעיר ערוכה, אחראית ואכפתית, הפועלת בנחישות למען תושביה."

 

צילום: עיריית קריית ביאליק

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות