חדשותעפולה

עפולה: "מפגש בסיבוב" – פיתו קורבן למפגש, תקפו אותו באלות ושדדו את רכושו

במשטרת מחוז צפון התקבלה תלונה אודות אירוע שוד ותקיפה חמורה של צעיר באזור עפולה, אשר על פי החשד פותה להגיע למפגש על ידי אחד המעורבים. עם קבלת הממצאים הראשוניים, הוטלה החקירה על היחידה ללוחמה בפשיעה (יל״פ) של מרחב כנרת, שפתחה בפעולות חקירה מואצת לאיתור המעורבים

צ - 83

מהחקירה עולה כי בתאריך 23/03/26 הגיע הקורבן ברכבו לחניון תחנת הרכבת בעפולה, שם פגש באחד המעורבים שהגיעה ברכב נפרד. במקביל ובתיאום מוקדם, הגיעו למקום יתר חברי החוליה והמתינו באזור.

בהמשך נסעו הקורבן וחשודה לעבר צימר סמוך ליישוב ניר יפה, כאשר יתר חברי החוליה נוסעים בעקבותיהם. עם הגעתם לאזור, נכנסה החשודה לרכבו של הקורבן.

בשלב זה הגיעו יתר חברי החוליה כשהם מצוידים באלות, פתחו את דלת רכבו של הקורבן, משכו אותו בכוח מהרכב והחלו לתקוף אותו באלות בכל חלקי גופו.

עוד עולה מהחקירה כי החשודים שדדו מהקורבן טלפון נייד, ארנק ובו כ-1,000 ש"ח וחפצים נוספים, ולאחר מכן נמלטו מהמקום ברכבם. כתוצאה מהתקיפה נגרמו לקורבן חבלות בידו ובפניו והוא נזקק לטיפול רפואי.

עם סיום שלב החקירה, הגישה פרקליטות מחוז צפון באמצעות עו"ד באסל סעדי, כתב אישום לבית המשפט המחוזי נוף הגליל–נצרת נגד ארבעה נאשמים, תושב שיבלי (32) ושלושה תושבי טובא זנגריה (28,31, 32), בגין עבירות של שוד בנסיבות מחמירות, מעשה מגונה ותקיפה הגורמת חבלה ממשית, לצד בקשה למעצרם עד תום ההליכים המשפטיים.

משטרת ישראל רואה בחומרה עבירות אלימות ושוד הפוגעות בביטחון הציבור ותמשיך לפעול בנחישות נגד עבריינים, למען שמירה על שלום הציבור וביטחונו.

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות