ניוזים חמיםחדשות

תושב טירת כרמל – בזמן שהיה במילואים – פורץ השחית את ביתו

תושב טירת כרמל פרץ לביתו של משרת מילואים, אף הוא תושב העיר והשחית את הבית. השוטרים הצליחו לאתר אותו ולעצור את הפורץ

צפון - 83

 

שוטרי תחנת טירת כרמל פתחו בחקירה לפני מספר ימים עם קבלת דיווח מתושב העיר, משרת מילואים, אשר קיבל הודעה כי ביתו נפרץ בזמן שנעדר מהמקום במסגרת שירותו הצבאי במהלך מבצע "שאגת הארי".

מיד עם קבלת הדיווח החלו חוקרי התחנה בשיתוף פעולה עם יחידת הזיהוי הפלילי במחוז חוף בפעולות חקירה מהירות וממוקדות, תוך הפעלת מגוון אמצעים טכנולוגיים וחקירתיים, אשר הובילו בתוך זמן קצר לאיתור זהותו של החשוד, תושב טירת כרמל. השוטרים הגיעו אל החשוד, עצרו אותו לחקירה בתחנת המשטרה, בסיומה נכלא.

בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה נעתר בית המשפט לבקשת המשטרה והאריך את מעצרו עד ליום שלישי 24.02.26

מהמשטרה נמסר: "משטרת ישראל רואה בחומרה רבה עבירות הפוגעות באזרחים המשרתים את המדינה, ותמשיך לפעול בנחישות ובאפס סובלנות נגד עבריינים המנצלים מצבי חירום לפגיעה ברכוש ובביטחון הציבור".

 

צילום: דוברות המשטרה

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות