חדשותדאלית אל כרמל & עוספיא

איומים, שבר ארון חשמל והפרעה לשוטרים: בן 34 מדליית אל־כרמל נעצר

תושב דליית אל־כרמל בן 34 נחקר בחשד לאיומים, גרימת נזק לרכוש והפרעה לשוטר במילוי תפקידו

צפון - 83

על פי החשד, האיש איים על אדם אחר, גרם נזק לרכוש – בין היתר שבר ארון חשמל – והפריע לשוטרים בעת מילוי תפקידם. לפי המשטרה, גם בתחנת המשטרה המשיך להשמיע איומים כלפי קרוב משפחתו, כאשר ברקע סכסוך בין הצדדים."

נציג המשטרה ציין בדיון כי קיימות ראיות לחשד סביר וכי נדרשות פעולות חקירה נוספות. עוד נמסר כי לחשוד אין הרשעות קודמות.
סנגורו מהסנגוריה הציבורית טען כי מדובר בעבירות איומים ונזק לרכוש בלבד וכי ניתן להשיג את מטרות החקירה באמצעים חלופיים שפגיעתם בחירות החשוד פחותה, כגון הרחקה מהמתלונן. לדבריו, החשוד מכחיש את המיוחס לו.

בית המשפט קבע כי קיים יסוד סביר לחשד לביצוע העבירות וציין כי חלק מהאיומים הושמעו גם בפני שוטרים בתחנה. עוד נמסר כי בהמשך תיבחן אפשרות לחלופת מעצר מתאימה תחת פיקוח וערבויות.

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות