בית שאן: שוהה בלתי חוקי נתפס מסתתר מתחת לשמיכה בקופת קרטון בתוך תא שירותים
שוטרי מחוז צפון ולוחמי מג"ב פועלים כל העת לביטחון הציבור ומבצעים פעילות מתמדת נגד עבירות העסקת שוהים בלתי חוקיים במדינת ישראל. במסגרת הפעילות, בתאריך 05/01/26 פעלו שוטרי המחוז הצפוני בעיר בית שאן בסמיכות לאתר בנייה
במהלך הסריקות, זיהו השוטרים אדם בתוך מבנה שכאשר זיהה אותם נמלט פנימה. השוטרים החלו לסרוק את כל הדירות בבניין עד שהגיעו לדירה שהייתה נעולה בעזרת המנעול הידני. לאחר שבניסיון לפנות לנוכחים במקום לפתוח את הדירה, הדלת לא נפתחה, פרצו השוטרים את הדלת והחלו לסרוק את הדירה.
כאשר נכנסו השוטרים לדירה הם בדקו קופסת קרטון שהייתה מכוסה בשמיכה בתוך תא שירותים קטן בחדר שינה. לאחר שהזיזו את השמיכה מצאו את החשוד מקופל בקופסה וביצעו מיד את מעצרו.
עם סיום שלב החקירה, הגישה שלוחת תביעות טבריה כתב אישום עם בקשה למעצרו עד תום ההליכים כנגד הנאשם שזוהה כתושב שטחים בן 47 ללא אישורי שהייה בישראל בבית משפט השלום בטבריה.
משטרת ישראל נאבקת בכל גורם המסייע להגעה ולשהות שב"חים בשטח מדינת ישראל ותפעל בכל האמצעים העומדים לרשותה על מנת למצות את הדין עם העבריינים.



































































































