ניוזים חמיםחדשותנוף הגליל

נצרת: אקדח במחפרון ומחסנית במשאית

אקדח במחפרון ומחסנית במשאית: בפעילות שוטרי המחוז הצפוני נתפסו אמצעי לחימה בעיר נצרת ובזכות ראייה ממכשיר סלולרי - כתב אישום הוגש נגד תושב המקום

צפון - 83

שוטרי המחוז הצפוני ולוחמי מג״ב פועלים סביב השעון כנגד הפשיעה האלימה. כחלק מהפעילות פרוסים השוטרים באופן גלוי וסמוי, מסכלים אירועי פשיעה ועוצרים חשודים.

בתאריך 05/11/25 במהלך פעילות מבצעית של שוטרי המחוז הצפוני בעיר נצרת פשטו הכוחות על מתחם ובחיפוש בו איתרו אקדח מסוג גלוק מוסלק בתוך מחפרון בחצר ומחסנית תואמת בתוך משאית.

במקום נעצר חשוד תושב המקום בן 21 ומחומר החקירה עלה, כי במכשירו הסלולרי של החשוד נמצאות הראיות הקושרות אותו לאמצעי הלחימה שנתפסו במקום.

עם סיום שלב החקירה, כתב אישום הוגש בבית משפט השלום בנוף הגליל- נצרת באמצעות פרקליטות מחוז צפון יחד עם בקשה למעצרו עד לתום ההליכים המשפטיים.

שוטרי המחוז הצפוני יחד עם לוחמי מג"ב ממשיכים לפעול בנחישות נגד פשיעה חמורה והחזקת אמצעי לחימה בלתי חוקיים למען שמירה על ביטחון הציבור.

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות