חדשות

פסק זמן עם ערך מוסף: עובדי אוברסיז ביום גיבוש מפנק בחמת גדר

אחרי תקופה אינטנסיבית – ההסתדרות וועד העובדים ארגנו לעובדי 'אוברסיז' יום התרעננות מלא חום, שכלל רחצה במעיינות מרפא, ארוחה מושקעת וגיבוש ארגוני

צפון - 83

עובדי חברת 'אוברסיז' לקחו פסק זמן מהשגרה והצטרפו ליום גיבוש שנערך בחמת גדר, ביוזמה משותפת של ההסתדרות במרחב חיפה ו-וועד העובדים, כשמטרת היום היא חיזוק הקשר בין העובדים, התרעננות משותפת ואיסוף כוחות מחודשים.

הבוקר נפתח בברכה חמה מיו"ר ההסתדרות במרחב חיפה, משה מזרחי, שציין את חשיבות הדאגה לרווחת העובדים גם מחוץ לשעות העבודה. לאחר מכן יצאו המשתתפים לחמת גדר, שם נהנו מבריכות מינרלים מרגיעות ומכיבוד קל.

בהמשך היום, המשיכו העובדים לארוחת צהריים במסעדת אל ראנצ'ו – חוויה קולינרית שסיפקה סיום ראוי ליום שכולו השקעה באנשים שמניעים את המערכת.

צפון - 37

האירוע התקבל בהתרגשות בקרב העובדים, שביקשו להודות ליו"ר ההסתדרות במרחב חיפה, משה מזרחי, על הובלה ותמיכה עקבית, ליו"ר האיגוד המקצועי, דוד לוי, על ליווי מקצועי בלתי מתפשר, למרכז איגוד עובדי התחבורה במרכז חיפה, יובל מושקוביץ, ולמזכיר האיגוד המקצועי, טל ירון.

יום הגיבוש הסתיים בתחושת סיפוק, עם צוות מגובש יותר ומורל גבוה – הוכחה לכך שהשקעה בעובדים היא לא מותרות, אלא בסיס להצלחה ארגונית.

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות