ניוזים חמיםחדשותקרית אתא

קרית אתא: פועל בן 51 פונה במצב בינוני לאחר שנפל מגובה

כונני ארגון הצלה הוזעקו לאתר בניה בדרך חיפה בקרית אתא בעקבות דיווח על תאונת עבודה

צפון - 83

יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, העניקו הכוננים טיפול רפואי לגבר בן 51 עם חבלות בראש ובאגן, והוא פונה במצב בינוני להמשך טיפול בבית החולים רמב"ם בחיפה.

פראמדיק ביחידת האופנועים של הצלה יאיר סלומון מדווח: "כשהגעתי למקום, מצאתי פועל, גבר בן 51 כשהוא סובל מחבלות בראש ובאגן, לאחר שנפל מגובה של כ 6 מטרים במהלך עבודתו. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני, הכולל קיבוע וחבישות, והוא פונה במצב בינוני להמשך קבלת טיפול רפואי בחדר הטראומה בבית החולים רמב"ם בחיפה."

צפון - 37

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות