ניוזים חמיםחדשותקרית אתא

קרית אתא: גבר כבן 60 פונה עם דופק לאחר שהתמוטט ברכבו

כונני ארגון הצלה הוזעקו לדרך מנחם בגין בקרית אתא בעקבות דיווח על גבר שהתמוטט

צ - 83

יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, ביצעו הכוננים פעולות החייאה מתקדמות בגבר כבן 60, ולאחר שבחסדי שמים חזר הדופק, הוא פונה להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים רמב"ם בחיפה.

חובש הצלה שרגא רוזנטל שהגיע ראשון למקום מדווח: "כשהגעתי למקום, מצאתי גבר כבן 60 כשהוא יושב ברכבו בצד הדרך, כשהוא מחוסר הכרה, לאחר שחש ברע במהלך הנהיגה. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, ביצענו בו פעולות החייאה מתקדמות ולאחר שבחסדי שמים ליבו חזר לפעום, הוא פונה להמשך טיפול בחדר ההלם בבית החולים רמב"ם בחיפה."

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות