חדשותקרית אתא

קרית אתא: ילד הולך רגל פונה במצב בינוני לאחר תאונת דרכים

כונני ארגון הצלה הוזעקו לרחוב התאנים בקרית אתא בעקבות דיווח על תאונת דרכים

צ - 83

יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, העניקו הכוננים טיפול רפואי לילד בן 6 עם חבלות בגפיים, והוא פונה במצב בינוני להמשך טיפול בבית החולים רמב"ם בחיפה.

חובשי הצלה שמחה גולדברג ואלחנן דנינו מדווחים: "כשהגענו לזירת תאונת הדרכים, מצאנו הולך רגל, ילד בן 6 הסובל מחבלות בגפיים, לאחר שנפגע מרכב. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני, הכולל קיבוע וחבישות, והוא פונה במצב בינוני להמשך קבלת טיפול רפואי בחדר הטראומה בבית החולים רמב"ם בחיפה."

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות