פקחי אגף החופים של עיריית חיפה ומשטרת ישראל פעלו בליל שישי בחופי העיר • עשרות דו"חות נרשמו, ציוד הוחרם ואלכוהול נתפס
בליל שישי התקיים מבצע אכיפה נרחב של אגף החופים בעיריית חיפה ביחד עם תחנת חיפה של משטרת ישראל בחופי הים הדרומיים בחיפה, בהשתתפות כוחות רבים של פקחי אגף החופים ושוטרים
במסגרת המבצע התקיימו בדיקות לרכבים ואופנועים משופרים אשר משמיעים רעשים חזקים; נבדקו ועוכבו נהגים בחשד לנהיגה תחת השפעת אלכוהול; נערכו חיפושים ברכבים; התבצעו החרמת ושפיכת אלכוהול, ותפיסות סמים; נאכף איסור הכנסת כלי זכוכית, בהם בקבוקי אלכוהול; טופלו מקרים של השלכת פסולת ונרשמו עשרות דו"חות על עבירות שונות.
ראש עיריית חיפה, יונה יהב, אמר בתום המבצע כי "אנחנו נחושים להגביר את הביטחון בעיר, ולמנוע מגורמים שליליים שמסכנים את הציבור בחיפה, להגיע לעיר. זה מבצע אכיפה נוסף בשורה ארוכה של מבצעים שאנחנו נקיים, לא רק בחופים אלא בכל רחבי העיר".
מנכ"ל עיריית חיפה דוד לוריא: "מבצע האכיפה הזה היה מוצלח מאוד, ושיתוף הפעולה עם המשטרה מרשים ויעיל. זו עבודה רצופה של שעות, בסיומה הרחקנו מהחופים גורמים רבים שאינם מחיפה או האיזור, והגיעו לכאן במטרה להפריע ולסכן את שלום הציבור. אנחנו ערים למצב, לא מטאטאים אותו תחת השטיח, ונמשיך בדרך הזו בכל הכוח. העיר הזו תהיה בטוחה יותר".
מנהלת אגף החופים בעיריית חיפה, ריטה ססי: "רק בפעילות משותפת נצליח למגר תופעות שליליות בחופי העיר. שיתוף הפעולה המוצלח שלנו עם משטרת ישראל הוא מכפיל כוח שמונע ועוד ימנע מגורמים שליליים להגיע לכאן. המחויבות שלנו להבטיח סביבה בטוחה למבלים, וכך יהיה. יש לנו את החופים הכי יפים בארץ, ואנחנו לא נאפשר לאיש לפגוע בזה".
את המבצע הובילו מנהלת אגף החופים בעיריית חיפה ריטה ססי, קב"ט אגף החופים מייקל דיבי ורפ"ק חיים נבו מתחנת חיפה. במקום נוכח גם מנכ"ל עיריית חיפה דוד לוריא.
צילומים: ראובן כהן, דוברות עיריית חיפה






































































































