חדשותטבריה

כחלק מהיערכות לפתיחת שנת הלימודים נעצרו תושבי שטחים בתום מרדף רגלי באתר בניה בעיר טבריה

בימים האחרונים, כחלק מהיערכות המחוז הצפוני לפתיחת מערכת החינוך ביצעו השוטרים סריקות באזור מוסדות החינוך בישובים השונים לשם שמירה על ביטחון הציבור

צפון - 83

אתמול בעת פעילות בנושא בשכונת טבריה המושבה זיהו לוחמי היס"מ שני חשודים. כאשר פנו אליהם לצורך בדיקתם השניים החלו להימלט ונעצרו בתום מרדף בתוך אתר הבניה.

פעילות זו מצטרפת לעשרות תושבי שטחים שנעצרו בתחומי המחוז הצפוני בימים האחרונים כאשר כלל החשודים נעצרו, הובאו בפני בית המשפט בבקשת המשטרה להאריך את מעצרם ובימים הקרובים צפויה יחידת התביעות להגיש נגדם כתבי אישום.

שהות של שוהים בלתי חוקיים משמשת פעמים רבות כבסיס ליציאה לפעילות חבלנית ופלילית. משטרת ישראל נאבקת בכל גורם המסייע להגעה ולשהות שב"חים בשטח מדינת ישראל ותפעל בכל האמצעים העומדים לרשותה על מנת למצות את הדין עם העבריינים.

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות