ניוזים חמיםחדשותחיפה

חיפה: רוכב אופנוע פונה במצב בינוני לאחר שנפגע בתאונת דרכים

כונני ארגון הצלה הוזעקו לרחוב לוחמי חרות ישראל בחיפה בעקבות דיווח על תאונת דרכים

צפון - 83

יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, העניקו הכוננים טיפול רפואי לצעיר בן 17 עם חבלות בראש ובגפיים, והוא פונה במצב בינוני להמשך טיפול בבית החולים רמב"ם בעיר.

חובש בכיר בהצלה שבח רוטנשטרייך שהגיע ראשון למקום מדווח: "כשהגעתי לזירת תאונת הדרכים עם אמבולנס מד"א שברשותי, מצאתי רוכב אופנוע, צעיר בן 17 כשהוא סובל מחבלות בראש ובגפיים התחתונות, לאחר שהחליק במהלך הרכיבה. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני הכולל קיבוע וחבישות, והוא פונה במצב בינוני להמשך קבלת טיפול רפואי בחדר הטראומה בבית החולים רמב"ם בעיר."

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות