ניוזים חמיםחדשותטבריה

מפקד מחוז צפון חתם על צו סגירה למשך חודש ימים לוילה במושבה מגדל לאחר שבמקום נחפשה מעבדת ענק לגידול סמים

במסגרת פעילות יזומה וממוקדת של שוטרי המחוז הצפוני למניעת הפצה של סמים מסוכנים בדגש על הפצה לבני נוער- נפתחה חקירה סמויה שהעלתה חשד לגידול סמים בוילת אירוע במושבה מגדל

צפון - 83

עם הפיכת החקירה לגלויה פשטו השוטרים על המקום ועצרו שישה חשודים לאחר שבחיפוש במקום נמצאו מעל 70 ק"ג סמים בשווי מיליוני שקלים שגודלו במספר חדרים בבית בחלוקה למחלקות של גידול, ייבוש ואריזה.

בהתאם לממצאים אשר הובאו בפני מפקד מחוז צפון, ניצב מאיר אליהו, נחתם צו המורה על סגירת הוילה למשך 30 ימים.

משטרת ישראל פועלת בכל האמצעים שברשותה על מנת להגיע לגורמים הסוחרים ומפיצים סמים. חלק ניכר מהמאמצים מוכוון מראש לאיתור מפיצי סמים בקרב בני נוער, פעילות עברינית אשר מכניסה עוד ועוד צעירים למעגל צריכת הסמים. מעגל אשר מעבר לסכנות הבראותיות המיידיות הטמונות בו מתדרדר פעמים רבות להתמכרות, שימוש בסמים, חבירה לגורמים עבריינים ויציאה ממסלול החיים הנורמטיבים.

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות